PsyWijzer nieuwsberichten

 

Laatste nieuws... maar ook oud nieuws is toegankelijk!

Vernieuwde site PsyWijzer komt in de lucht

25-06-2016

Paul Calis, deelnemer van PsyWijzer heeft een ontwerp voor een (inspirerende) site gebouwd. Géén nota, notitie of verslag, maar gelijk laten zien hoe het er uit zou kunnen zien! Paul Calis

Van ROEP Tilburg, via Psy&Co MB samen naar PsyWijzer

09-10-2013

De toenmalige ROEP Tilburg, overgestapt als Psy&Co Midden-Brabant heeft zich in 2015 aangesloten bij PsyWijzer, inmiddels telt de Coöperatie PsyWijzer 55 leden!

2012 Psy&Co MB ?

2012

Al in 2012 overwoog het bestuur van de ROEP regio Tilburg om een zorggroep op te gaan richten.Aspirant leden konden zich verbinden aan het initiatief door een bedrag van 100 Euro over te maken.In 2013 namen bestuursleden een proactievere rol door de noodzakelijke stappen te bepalen en een oprichtingsvergadering te gaan uitroepen.

Maar in 2014 werd een betere partner gevonden in de coöperatie PsyWijzer.

Laatste projecten

25-06-2016

PsyWijzer overweegt een EIGEN keurmerk in het leven te roepen. Want de kwaliteit van behandeling dient niet bepaald te worden door de zorgverzekeraars, maar door de behandelaars zelf, bewaakt door een onafhankelijke toezichthouder, die de belangen behartigt van de clienten in hun samenspel met de behandelaars.

Nieuw idee!

25-06-2016

PsyWijzer overweegt om telefonisch spreekuur mogelijk te maken. Immers persoonlijk contact is hét kenmerk van professionele hulpverlening en dus moet onze bereikbaarheid diezelfde uitstraling bieden.

Onze nieuwe site

25-06-2016

Zowel toegankelijk via Internet, maar ook op andere media als de IPad en het mobiel is PsyWijzer bereikbaarder dan ook. Raadpleeg daartoe:www. PsyWijzer.nl.

Please reload